halaslife - Jente på 11, bor i Sarpsborg På bloggen kommer jeg til og skrive om min hverdag og det som intrisserer meg. I fritiden min spiller jeg håndball, og er med venner. håper dere liker bloggen og følger med vidre.

5 ting dere ikke viste om meghei hei dere 

1.jeg bodde i Molde før jeg flytta til Sarpsborg.

2.jeg er opprilling  ikke norsk jeg er egentlig fra Palastina                                      

3.Broren min ble født på bursdagen til store broren min.    

4.jeg har en katt som heter hiro.

5.jeg har en sånn greie at jeg kan ikke ha på meg falskt metall. 

håper dere fikk vite mer om meg. 

Noe dere lurer på.

//Hala

 • Tv-serie tips  Hei, hei dere 

  Så etter vi har kjørt søsteren min har vi egentlig ikke gjort stort, vi kjørte rett hjem igjen og bare koste oss.

  Jeg satt meg ned med iPaden og satt på The Vampire Diariese, jeg har kommet til sesong 3 episode 24, og klarer nesten ikke å vente til jeg skal ta neste episode etter den jeg ser på er ferdig. 

  Serier jeg ser på er egentlig:

  Pretty Little Liars  som handler om 5 jenter som har alt for mange hemmeligheter, når hun ene forsvinner så begynner leitingen etter henne. De 4 andre jentene bruker 2 år på å finne henne, først trodde de ikke at de kunne finne hun for de trodde hun var dø, men litt etter litt så begynte de å se henne her og der. Når hun "døde" så var de på begravelsen hennes, men etter de gikk ut fikk de en anonym melding fra en som heter -A. 

  Det er en utrolig spennende seire som man ikke kan legge fra seg, og må bare se på.

  The Vampire Diariese: som handler selvsagt om vampyrer, noen mennesker blir forandret til vampyrer, og mange blir drept av vampyrer og de vet ikke hvem som dreper de, for menneskene vet ikke at vampyrer finnes, og litt etter litt blir flere om til vampyrer om flere dør.
  Men jeg har ikke kommet så langt så jeg vet ikke hva som skjer heller.

   

  Og sist men ikke minst TheTeen Wolf

  Det handler om en gutt som ikke var særlig sterk eller godt likt på skolen, han hadde kun en god venn som han kunne fortelle alt til. Og faren til den kompisen var politibetjent. En kveld skulle faren ut for noen hadde funnet en kropp i skogen, og sønnen hadde hørt faren snakke i telefonen, så han sa det til kompisen og de skulle ut . 

  når de var i skogen så hørte faren de, så kompisen gjemte se og sønnen ble fanget av faren, og fant på en løgn hvorfor han var ute i skogen. Faren tok med sønnen hjem, og kompisen ble igjen alene i skogen. Så han måtte gå hjem alene, men på vei ut av skogen så ble han angrepet av noe som beit han, men han klarte heldigvis å komme seg unna. Og etter det begynner historien hans med at han blir forandret, og må finne en måte å leve på.

  Det er en utrolig bra serie som jeg bare elsker.

   

  Ser dere på noen av de?
  Noe dere lurer på?
  //Hala 


   

 • Photoshoot   

  Hei, hei kjære dere.

  I dag stå jeg opp veldig tidelig for jeg og mamma følgte søsteren min til tog stasjonen for hun skulle til Skien. Hun blir ikke så lenge der 1-2 dager så skal hun tilbake. Hun skal bare dra å besøke ei vinnene som har kommet fra Molde til Skien. 

  Jeg tror hun kommer tilbake på nyttårs aftenen for å feire her ofc. 
  Som jeg gleder meg til 2015.  

   
  I går var jeg ute å tok et par bilder til både header og nytt profilbilde .

  Ble dårlig kvalttett på bildene, men Jeg lover at det skal bli bedre etter hvert.

   

   

   

   

  Noe dere lurer på?
  //Hala 

 • 5 Antrekk du kan ha på skolen  Hei, hei kjære dere

  I dag tenkte jeg å vise dere 5 antrekk som kan passe til skole eller en helt vanlig hverdag. 

  første antrekket:

        

  Kjole// kjøpt på en nettside for et par år siden
  Cardigan// H&M
  Sko// Converse

   

  Andre antrekket

      

  Genser, bukse og blusen// Cubus
  Sko// Converse

   

  Tredje antrekket

   

  Genser// H&M
  Joggebukse// BikBok
  Sko// Nike

   

  Fjerde antrekket   Kjole// Lindex
  Denim vest// Cubus
  Sko// Converse

   

  Femte antrekket

   
  Blusen// LightInTheBox.com
  Bukse// Cubus
  Sko// EuroSko

   

  Sorry for litt dårlig kvalitet på bildene.

   

  Håper dere likte antrekkene, og kommer til å prøve noe likende. 
  Noe dere lurer på?
  //Hala

 • INSPIRATION  Hei, hei kjære der

  I dag har egentlig vært en heit vanlig, kjedelig søndag. Jeg har ikke gjort så mye i dag, men tenkte å gå ut å ta et par bilder til bloggen, som jeg legger ut seinere i dag, jeg var ute i går å tok et par bilder , men det var litt for mørkt så bildene ble ikke særlig fin egentlig. Bakgrunnen ble helt svart, og det ble egentlig ikke så fin, så jeg skal prøve meg på noen nye bilder idag.

   

  Jeg har brukt dagen min på å være på We Heart It, og her er et par bilder jeg likte veldig godt. 

  Bildene inspirere veldig mye, uansett hvor tungt du har det nå så finnes det en vei ut, smerten kommer aldri til å vare evig, så man må bare gjøre sitt beste ut av det man har nå. Som oftest så ser vi ikke det vi har siden vi er for opptatt med å tenke på som tar tiden våres som vi kunne ha brukt på andre ting.

   

   

  Håper dere har hatt en fin søndag så lenge og har det videre.

  Noe dere lurer på?

  //Hala • 10 ting vi jenter gjør  Hei, hei kjære dere

   

  1. Lager rare grimaser med ansikttett når vi sminker oss når vi tar på mascara åpner vi munnen, når vi tar på bronzer lager vi ande tryne og når vi tar på øyenskygge lukker vi det ene øyet og åpner det andre for å se hva vi gjør.

  2. Skapet er full med klær, men det er ingenting vi kan gå med. det kan være 1000 plagg i skapet, men vi klager på at vi har ingenting.

  3. vi vet at det er ingenting i kjøleskapet vi har lyst til å spise, men det stopper oss ikke fra å se i kjøleskapet 100 ganger om dagen.

  4. ekstra tid på do, når vi først er ferdig og skal vaske hendene så bruker vi 10 minutter ekstra for BAAM så er speilett foran oss og vi bruker tid på å se på oss selv

  5. bevise at vi har rett, når du forteller noen noe som du vet er 100% riktig og dem ikke tror på deg så gjør vi alt for å bevise at vi har rett. Vi kan godt gå inn å søke på 100 nettside bare får å finne noe som kan bevise at vi har rett.

  6. Glemmer alltid døra på klesskapet åpent.

  7. når vi mister noe så har noen andre automatisk tatt det.

  8. Brenner oss når vi retter/krøller håret, det er ikke sånn at vi brenner oss på selveste tanget, men når vi tar på håret og det er utrolig varmt.

  9. om det er en person vi ikke liker, så er alt personen gjør irriterende. Selv om personen bare drikker vann så tenker vi bare "se på han, drikker vann og tror at han eier hele verden"

  10. INGEN får røre telefonen uten at vi tillater det, og når vi tillater det så sitter vi å stirrer på dem helt til dem er ferdig med den.

   
  Nå skal jeg ut å ta noen bilder for å lage header, og profilbilde sånn at bloggen ser bedre ut.

   

  Er det noe dere kjenner dere igjen i?
  Noe dere lurer på?

   

   

 • Dagen Min  Hei hei kjære dere

   

  I dag stå vi opp veldig tidelig for å dra å kjøpe fyrverkeri. Broren min har sett på fyrverkeri i magasiner en stund nå , så det var på tide og komme seg ut å kjøpe fyrverkeri da.

  Vi var innom mange steder som solgte fyrverkeri, og fikk tak i det meste vi ville ha. Det ble ikke like mye fyrverkeri på oss i år som ifjor. Men jeg kan ikke vente til vi skal tenne dem.

   


  Tenk at det bare er 4 dager til et nytt år begynner, jeg tror nesten ikke på det. 2014 har gått så utrolig fort.  Jeg har både flyttet til en by, og fått mange nye venner, Jeg har vært på ferie i Asia, og  var i mange land og byer der.  

  Jeg har fått så mange nye minner i 2014. 

  Det har vært mange gode og dårlige stunder i 2014, og mange minner har blitt laget. 

  Så nå er det på tide med et nytt år, og nye muligheter, og flere minner skal lages. 

  Kan nesten ikke vente med å se hva 2015 tilbringer. Gleder meg til flere minner skal lages i en ny by.

  Håper alle har hatt en utrolig fin julefeiring, og kommer til å ha en utrolig fin nyttårsfeiring.

   

  Noe dere lurer på?

   

   

 • Velkommen  Hei mitt navn er Hala og jeg er ei jente på 11 år, og bor i Sarpsborg. jeg har ikke bodd i Sarpsborg så lenge, jeg og min familie flytta fra molde for noen måneder siden. 

  På fritiden spiller jeg håndball, og er med venner.

  Jeg har begynt en blogg, for jeg bare ønsker å blogge.

  Jeg liker veldig godt å skrive om min hverdag, og dele med andre ting jeg er interessert i, det kan være alt fra klær til alt annet. 

  bloggen kommer ihvertfall til å handle om livet mitt, det jeg liker og gjøre. jeg kommer til å dele min mening om ting her, og se hva andre mener.

  Håper d liker bloggen, og vil følge med videre. 

  Tusen takk for at du tok turen innom.

  god jul og godt nytt år.

   

 • Hala

  Jente på 11, bor i Sarpsborg. På bloggen her kommer jeg til å skrive om hverdagen min og det som interesserer meg. Jeg går på håndball og er med venner på fritiden min. Håper du liker bloggen og vil følge med videre. Insta: Hala_al_m

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits