koselig lørdag! (halaslife)

koselig lørdag!Hei hei dere

I dag har vært en utrolig koselig dag. først stå jeg opp, ryddet rommet. Så fikk jeg besøk av Leah og Victoria. Vi var litt i rommet mitt og tulla litt. Vi satt selvfølgelig på telefonene våres litt, snakka litt. Ja, det vanlige.

Så stakk vi til kjøkkenet å lagde glutenfri vafler siden Victoria ikke tåler gluten.  Vi fant frem det vi trengte å lagde de. Vi trengte ikke så mye for å lage de, og det var bare 3 enkle steg. De var så gode.

Etter vaflene var ferdig satt vi oss ned spiste, og snakka litt. 

 
Så stakk vi igjen til rommet, og hørte på musikk, og prøvde oss på et par challenger. Ikke noe seriøst, vi gjorde det bare for å gjøre noe. Så lekte vi litt boksen går inne, før maidagen var ferdig. Vi spiste laksefilet i folie og ris, som var  nam i nam. 
Etter middagen så prøvde vi å pranke storesøsteren min men det gikk nesten ikke. Så vi stakk ut isteden. Vi hadde litt snøball krig, og hoppa på en våt trampoline. 

Og vi tror vi så en ufo!! Vi såg liksom et lys som bare fløy tvers himmelen. Etter vi at vi så det stakk vi inn.

Vi var inne på et par blogger, og etter det begynte vi å søke på mye aliens videoer på YouTube. Vi satt å diskuterte mye! Som aliens, at Norge er neste terrormål. og mye sånn.

Litt etter ble de hentet, og det var da litt trist, det var utrolig koselig å være med de. 

Hva har dere gjort på i dag?

Noe dere lurer på?
//Hala 


 • 10.01.2015 kl.19:13
  Namm, så kos! :)
  10.01.2015 kl.20:00
  Namm, så koselig!

  Ønsker deg en fortsatt fin lørdagskveld :)
  10.01.2015 kl.20:32
  koselig :)

  Victoria

  10.01.2015 kl.21:02
  Det var veldig gøy!
  10.01.2015 kl.21:51
  Victoria: Jaaa<3


  Skriv en ny kommentar

  Design: Ina Anjuta
  Hala

  Jente på 11, bor i Sarpsborg. På bloggen her kommer jeg til å skrive om hverdagen min og det som interesserer meg. Jeg går på håndball og er med venner på fritiden min. Håper du liker bloggen og vil følge med videre. Insta: Hala_al_m

  Norske blogger

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits