Dagen Min (halaslife)

Dagen Min#050114

Hei hei dere. 

Jeg har ikke blogget på et par dager fordi jeg har helt ødelagt døgnrytme mitt. Så jeg sovna ikke før klokken var 5 eller 6 og stå opp om kvelden liksom. Og det har vært sånn i et par dager nå. 

Og i dag så var det tilbake til skolen igjen, og jeg var så trøtt. Det var liksom umulig å stå opp. Jeg tror helt seriøst alle var trøtt. Alle har liksom snudd døgnrytmer sitt, og var så trøtte i dag. Det var liksom opp og hopp etter 1-2 timer med søvn.

I dag var jeg også med tannlegen, gjorde ikke så mye der, de skulle bare se fort over tennene, og det er vanlig å få en time hos tannlegen når du har flyttet til en ny by.

Jeg dro ikke tilbake til skolen etter tannlegetimen for det ar liksom 10-15min til skolen slutta. Så Jeg kom hjem, koste litt med katten før jeg helt sluka og sovna.

Litt etter jeg hadde sovet litt så komme resten av søskenan mine hjem, så jeg ble vekt når det var middag. Først så ville jeg egentlig ikke stå opp, men jeg har nesten ikke spist noe i hele dag.

Så jeg stå opp for å spise, var litt på blogger osv. Og no skal jegbare tilbake til min kjære seng.

 

Jeg skal prøve å blogge hverdag nå, sånn som vi har kommet tilbake til skole hverdagen så blir det kanskje litt lettere å få døgnrytme til bake.

Håper dere alle har  hatt en fantastisk ferie, og en god start på et nytt år. 

Hva har dere gjort på? på en så lang og god ferie. 

Klarte dere å stå opp til skolen i dag? 

//Hala

 


 • Kris

  05.01.2015 kl.15:57
  Så kult innlegg og fine bilder! jeg likte veldig godt designe på bloggen din

  Jeg er veldig fast leser av bloggen din pleier å besøke den daglig. Hvis du vil så kan du besøke min blogg også?

  www.krystian.blogg.no (Sjekk det ut) :)
  05.01.2015 kl.17:01
  hahahaha jeg har det åsså sånn :P sovner i sånn 3-4-5 tiden etter av å ha sett på serie i flere timer :P så min dag begynner sånn i 2-3 tiden på ettermiddagen åsså legger jeg meg ikke før seint <3 hahaha ^^

  bloggen din er awesome bytheway


  Skriv en ny kommentar

  Design: Ina Anjuta
  Hala

  Jente på 11, bor i Sarpsborg. På bloggen her kommer jeg til å skrive om hverdagen min og det som interesserer meg. Jeg går på håndball og er med venner på fritiden min. Håper du liker bloggen og vil følge med videre. Insta: Hala_al_m

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits