Tv-serie tips (halaslife)

Tv-serie tipsHei, hei dere 

Så etter vi har kjørt søsteren min har vi egentlig ikke gjort stort, vi kjørte rett hjem igjen og bare koste oss.

Jeg satt meg ned med iPaden og satt på The Vampire Diariese, jeg har kommet til sesong 3 episode 24, og klarer nesten ikke å vente til jeg skal ta neste episode etter den jeg ser på er ferdig. 

Serier jeg ser på er egentlig:

Pretty Little Liars  som handler om 5 jenter som har alt for mange hemmeligheter, når hun ene forsvinner så begynner leitingen etter henne. De 4 andre jentene bruker 2 år på å finne henne, først trodde de ikke at de kunne finne hun for de trodde hun var dø, men litt etter litt så begynte de å se henne her og der. Når hun "døde" så var de på begravelsen hennes, men etter de gikk ut fikk de en anonym melding fra en som heter -A. 

Det er en utrolig spennende seire som man ikke kan legge fra seg, og må bare se på.

The Vampire Diariese: som handler selvsagt om vampyrer, noen mennesker blir forandret til vampyrer, og mange blir drept av vampyrer og de vet ikke hvem som dreper de, for menneskene vet ikke at vampyrer finnes, og litt etter litt blir flere om til vampyrer om flere dør.
Men jeg har ikke kommet så langt så jeg vet ikke hva som skjer heller.

 

Og sist men ikke minst TheTeen Wolf

Det handler om en gutt som ikke var særlig sterk eller godt likt på skolen, han hadde kun en god venn som han kunne fortelle alt til. Og faren til den kompisen var politibetjent. En kveld skulle faren ut for noen hadde funnet en kropp i skogen, og sønnen hadde hørt faren snakke i telefonen, så han sa det til kompisen og de skulle ut . 

når de var i skogen så hørte faren de, så kompisen gjemte se og sønnen ble fanget av faren, og fant på en løgn hvorfor han var ute i skogen. Faren tok med sønnen hjem, og kompisen ble igjen alene i skogen. Så han måtte gå hjem alene, men på vei ut av skogen så ble han angrepet av noe som beit han, men han klarte heldigvis å komme seg unna. Og etter det begynner historien hans med at han blir forandret, og må finne en måte å leve på.

Det er en utrolig bra serie som jeg bare elsker.

 

Ser dere på noen av de?
Noe dere lurer på?
//Hala 


 


 • 30.12.2014 kl.19:56
  hei takk for tipsene til tveseriene -mathilde9001 på msp

  30.12.2014 kl.20:01
  jeg hatter bloggen din :) hilsen berit hansen klausen jensen
  30.12.2014 kl.20:01
  Elsker TVD!

  Ønsker deg et godt nyttår!

  Emma

  30.12.2014 kl.20:07
  Elsker pll og TVD💕
  31.12.2014 kl.10:52
  Takk for tips <3


  Skriv en ny kommentar

  Design: Ina Anjuta
  Hala

  Jente på 11, bor i Sarpsborg. På bloggen her kommer jeg til å skrive om hverdagen min og det som interesserer meg. Jeg går på håndball og er med venner på fritiden min. Håper du liker bloggen og vil følge med videre. Insta: Hala_al_m

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits